Wp indirme merkezi

12

12

12

12

12

12

3 Temmuz 2015 Cuma

[WP8] Smash Champs v1.7.1.0 – Windows Phone Xap Bedava İndir

[WP8] Smash Champs v1.7.1.0 – Windows Phone Xap

                                         smcgm

Smash Champs
Subway Surfers oyunlarıyla bilinen Kiloo Games tarafından üretilen başka bir çalışma olan Smash Champs, oyun yapımcılarından alışık olduğumuz şekilde, yine bağımlılık yaratabilecek bir yapıya sahip. Canavarımsı dövüşçüler için antrenör formasına soyunmuş olduğunuz bu oyunda hazırlamış olduğunuz program eşliğinde eğitim alan bu fedailer ring başarılarını sizin yönergelerine borçlu olacaklar. Windows phone için güzel bir oyun.
smcgm1
Oyunda antrenman sürecini hazırladığınız karakteriniz için birçok farklı bölüm ve mekanik mevcut. Bu sayede oyun çok daha uzun soluklu ve tekdüzelikten uzak bir deneyime dönüşüyor. Windows Phone cihazınız 512 RAM olsa da çalışan bu oyun belki bazı animasyonlarda takılmalar yaşatabilir, ancak oyunun çalışabilir durumda olması da harika bir optimizasyona işaret.
Alıştığınız dövüş oyunu dinamiklerinden uzak bir profil çizen bu oyun belki ilk başta yadırgayacağınız bir oynanışa sahip olacak, ancak duruma alışmakla birlikte sisteme fena bir şekilde alışmanız mümkün. Hatta bu fikri daha önce gerçekleştirmeyenlere de şaşırabilirsiniz. Ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyunda karakter gelişimini hızlandırmak için uygulama içi satın alma seçeneklerinden yararlanabiliyorsunuz.

Windowsphonehubturkey
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum:

Yorum Gönder